Waterparel

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 73222
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
102 gratis verzending!

Omschrijving

Deze unieke foto is ontstaan door een waterparel met een bepaalde lichtinval te fotograferen. Door de foto te bewerken ontstaat dit beeld met geweldige uitstraling voor op de muur te plaatsen.

Over Peter Ruijs

Peter Ruijs profielfotoMijn naam is Peter Ruijs. In het dagelijks leven ben ik contractmanager bij Croonwolterendros Eindhoven, afdeling beheer & onderhoud. Hier beheer ik, samen met een team van deskundige collega’s onderhoudscontracten op het gebied van industrie, zorg, distributie en utiliteit. Door de dagelijkse werkzaamheden die de nodige deskundigheid, veranderingen, discipline enzovoort met zich mee brengen ben in mijn vrije tijd vaak in de natuur te vinden.
Mijn grootste passie is macrofotografie. De interesse in de kleine wereld is enorm. Liggend in de natuur om insecten, bloemen, paddenstoelen, structuren, details, abstracte onderwerpen, enzovoort te fotograferen is geweldig. Een zijn met de natuur en de rust om je heen vind ik een ontspannende bezigheid. Het fotograferen van insecten staat bij mij boven aan de lijst. Het is een fascineerde wereld! De digitale fotografie is veelzijdig. Door verschillende technieken toe te passen, zijn de mogelijkheden eindeloos!

Alle werken